naghibi

naghibi

عکاس پرتره، مد لینگ ، طبیعت و ...
naghibi

naghibi

عکاس پرتره، مد لینگ ، طبیعت و ...

دوربین‌های کانن

دوربین‌های کانن

انتخاب بهترین دوربین کانن کار خیلی سختی است. دوربین‌های بدون آینه کانن EOS R5 و EOS R6 بازار دوربین‌های مخصوص علاقه‌مندان به عکاسی و عکاس‌های حرفه‌ای را به شدت تحت تاثیر قرار داده است اما محدوده‌ی دوربین‌های کانن خیلی وسیع‌تر از مدل‌های سری R است.

برند کانن بیشتر از هر چیزی برای دوربین‌های دارای لنز قابل تعویض خودش شناخته شده است که به دو صورت بدون آینه و DSLR عرضه می‌شوند. بحث‌های زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد که دوربین‌های بدون آینه بهتر هستند یا دوربین‌های DSLR؟ ولی از آنجایی که کانن هر دو نوع دوربین را تولید می‌کند، شما می‌توانید محصولی که بیشتر با نیازهای شما سازگار است را انتخاب کنید.

بهترین دوربین کانن در سال 2020

بهترین دوربین کانن در سال 2020

دوربین‌های DSLR

خیلی از مردم عقیده دارند که دوربین‌های DSLR قدیمی شده‌اند و در آینده دوربین‌های بدون آینه جایگزین آن‌ها خواهند شد اما دوربین‌های DSLR هم قابلیت‌های بسیار زیادی برای عرضه دارند. از این قابلیت‌ها می‌توان به بدنه‌ی بزرگ این دوربین‌ها، منظره‌یاب اپتیکال شفاف، عمر باتری زیاد و ارزش زیاد در مقابل مبلغی که پرداخت می‌کنید اشاره کرد. دوربین‌های DSLR کانن به دو بخش دوربین‌های APS-C که برای افراد مبتدی و علاقه‌مند به عکاسی کاربرد دارند و دوربین‌های فول‌فریم که برای افراد حرفه‌ای کاربرد دارند تقسیم می‌شود. در ادامه ما به بررسی هر دو دسته خواهیم پرداخت.

 کانن EOS 250D

بهترین دوربین کانن

نقاط قوت:

  • وزن سبک، کاربری آسان
  • عکاسی Live View فوق‌العاده

نقاط ضعف

  • بزرگتر از رقبای بدون آینه
  • نقاط اتوفوکوس نسبتا کم

EOS 200D یک دوربین پرطرفدار و پرفروش بود اما نسخه بعدی آن یعدی EOS 250D مدل بهبود یافته‌تر این دوربین است و سعی شده در این دوربین تمامی نواقص 200D رفع شود. به عقیده ما این دوربین یکی از بهترین دوربین های کانن است که در حال حاضر می‌توانید تهیه کنید. سنسور APS-C رده بالای استفاده شده در این دوربین رزولوشنی برابر با 24.1 مگاپیکسل دارد و می‌تواند تصاویری با کیفیت فوق‌العاده بالا به شما تحویل دهد. عکاسی Live View با استفاده از صفحه نمایش LCD این دوربین نیز خیلی ساده است و به دلیل داشتن سیستم اتوفوکوس قوی، این دوربین یکی از معدود دوربین‌هایی است که ترکیب‌بندی عکس با استفاده از صفحه نمایش آن به اندازه یک دوربین بدون آینه ساده است. این دوربین همچنین از فیلمبرداری 4K نیز پشتیبانی می‌کند که در مدل قبلی وجود نداشت و تمامی این قابلیت‌ها را در یک بدنه‌ی DSLR ارگونومیک و زیبا قرار داده است. این بدنه را می‌توان یکی از کوچک‌ترین دوربین‌های DSLR موجود در بازار دانست.

 

 کانن EOS 90D

 

نقاط قوت

  • ارزش بالا
  • صفحه نمایش کاملا متحرک

نقاط ضعف

  • تعداد پیکسل‌ها باعث ایجاد مشکلات ناشی از نویز خواهد شد
  • ظرفیت بافر نسبتا پائین

کانن EOS 90D یک دوربین APS-C فوق‌العاده است که با قیمت خیلی خوبی هم به بازار عرضه می‌شود. سنسور این دوربین رزولوشن بسیار بالایی برابر با 32.5 مگاپیکسل دارد که بیشترین مقدار رزولوشن مشاهده شده در یک سنسور APS-C است. علاوه بر این، نرخ فریم این دوربین برابر با 10 فریم بر ثانیه است و می‌تواند ویدیوهای کراپ شنده‌ی 4K را هم به شما تحویل دهد. ارگونومی این دوربین خیلی خوب است و به ما یادآوری می‌کند که چرا عکاسی با دوربین DSLR تا این اندازه لذت بخش است. همچنین این دوربین با یک قیمت فوق‌العاده به بازار عرضه می‌شود و نیازی به گفتن هم نیست که در آن از یک منظره‌یاب اپتیکال به جای منظره‌یاب الکترونیکی موجود در دوربین‌های بدون آینه استفاده شده است. در صورتی که کانن به تولید دوربین‌های DSLR با همین کیفیت ادامه دهد، هیچوقت شاهد مرگ دوربین‌های DSLR نخواهیم بود.

 

 کانن EOS-1D X Mark III

بهترین دوربین کانن

نقاط قوت:

  • سرعت عکاسی بالا
  • فیلمبرداری 4K کراپ نشده

نقاط ضعف

  • صفحه نمایش ثابت
  • قیمت بالا

دوربین عکاسی کانن EOS-1D X Mark III خیلی بیشتر از چیزی بود که ما انتظار داشتیم. علاوه بر اینکه این دوربین مدل بهبود یافته‌ی دوربین محبوب 1D X است بلکه در کل یک قدم رو به جلو برای دوربین‌های DSLR نیز محسوب می‌شود. در این دوربین از اتوفوکوس Deep-Learning، فیلمبرداری 4K کراپ نشده، سیستم کنترل بازطراحی شده و… استفاده شده است. در صورتی که به دوربینی نیاز دارید که بتواند با سرعت خیلی زیاد عکاسی کند و بتواند سرعت عکاسی پیاپی بسیار بالایی داشته باشد، این دوربین برای شما مناسب خواهد بود.

 کانن EOS 6D Mark II

بهترین دوربین کانن

نقاط قوت

  • صفحه نمایش کاملا متحرک
  • مناسب افراد مبتدی و در عین حال قدرتمند

نقاط ضعف

  • عدم پشتیبانی از فیلمبرداری 4K
  • بزرگتر از EOS RP

دوربین عکاسی کانن EOS 6D Mark II ارزان‌ترین دوربین فول فریم کانن است که از EOS 90D نیز پیشرفته‌تر است. با وجود قیمت کم، این دوربین از یک دوربین مبتدی پیشرفته‌تر است. مزیت سنسور فول فریم این است که کیفیت تصویر فوق‌العاده‌ای در اختیار شما قرار می‌دهد. دلیل این امر اول به این موضوع بر می‌گردد که تعداد مگاپیکسل‌های بیشتری در اختیار دارید و دوما پیکسل‌ها بزرگتر هستند و نور بیشتری دریافت می‌کنند. سنسور 26 مگاپیکسلی داخل این دوربین مزیت خیلی بیشتری نسبت به یک سنسور 24 مگاپیکسلی دارد. همچنین این دوربین از سیستم اتوفوکوس قدرتمند 45 نقطه‌ای برای عکاسی با منظره‌یاب و سیستم اتوفوکوس Dual Pixel CMOS کانن برای عکاسی در حالت Live View بهره می‌برد. سرعت عکاسی پیاپی این دوربین نیز مقدار خیلی خوب 6.5 فریم بر ثانیه است. چیزی که واقعا نظر ما را جلب کرد، ارگونومی و چیدمان فوق‌العاده کنترل‌های این دوربین و صفحه نمایش تمام متحرک پشتی دوربین بود. در صورتی که تفاوت قیمت این دوربین با دوربین 80D که یک گزینه‌ی APS-C است خیلی برای شما مهم نیست، دوربین عکاسی کانن EOS 6D Mark II بهترین دوربین کانن برای شما خواهد بود.

 کانن EOS 5D Mark IV

نقاط قوت

  • سیستم اتوفوکوس فوق‌العاده‌ی 61 نقطه‌ای
  • سنسور 30.4 مگاپیکسلی

نقاط ضعف

  • سرعت عکاسی پیاپی متوسط
  • کراپ بالا برای فیلمبرداری 4K

با اینکه دوربین عکاسی کانن EOS R از خیلی جهات شبیه به نسخه‌ی بدون آینه‌ی 5D Mark IV است اما طراحی DSLR این دوربین مزایای خیلی زیادی دارد. برای مثال می‌توان به منظره‌یاب اپتیکال بدون لگ، ارگونومی بهتر به خصوص در زمان استفاده از لنزهای بزرگتر و عمر باتری خیلی بیشتر این دوربین اشاره کرد. با اینکه این دوربین از لحاظ فنی یک دوربین حرفه‌ای نیست اما برای مدت زمان طولانی افراد حرفه‌ای از این دوربین استفاده می‌کردند و در واقع مدتی هم یکی از بهترین دوربین‌ها برای افراد حرفه‌ای محسوب می‌شد. این محصول یک دوربین تخصصی نیست که فقط برای یک نوع فعالیت طراحی شده باشد، بلکه یک دوربین همه کاره‌ی موفق است که می‌تواند تقریبا هر کاری را برای شما انجام دهد. سیستم اتوفوکوس 61 نقطه‌ای این دوربین خیلی سریع و قدرتمند است و تکنولوژی اتوفوکوس Dual Pixel CMOS کانن باعث خواهد شد اتوفوکوس در حالت Live View با سرعت مناسبی انجام شود. رزولوشن 30.4 مگاپیکسلی این دوربین بالاترین رزولوشن موجود در بازار نیست اما می‌تواند تعادل خیلی خوبی بین رزولوشن و عملکرد بدون نویز در نور کم برقرار کند.

بهترین دوربین بدون آینه کانن

مانند دوربین‌های DSLR سری EOS کانن دوربین‌های بدون آینه خودش را هم در دو سایز مختلف عرضه می‌کند. البته در این بخش این دوربین‌ها از مانت‌های لنز مختلفی استفاده می‌کنند و هر کدام از آن‌ها برای گروه هدف مختلفی طراحی شده‌اند. دوربین‌های APS-C EOS M برای افراد غیرحرفه‌ای که بیشتر برای سرگرمی عکاسی می‌کنند مناسب هستند (البته ولاگرها نیز از این دوربین‌ها استفاده می‌کنند). دوربین‌های جدیدتر فول فریم که با برند EOS R به بازار عرضه می‌شوند از مانت لنز RF استفاده می‌کنند و برای افراد حرفه‌ای و آماتور پیشرفته طراحی شده‌اند.

برای قضاوت در مورد عملکرد EOS R5 و EOS R6 خیلی زود است اما در ادامه مدل‌های بدون آینه فعلی کانن را بررسی خواهیم کرد.

 کانن EOS M6 Mark II

نقاط قوت

  • سرعت عکاسی پیاپی فوق‌العاده‌ی 14fps/30fps
  • سنسور APS-C فوق‌العاده‌ 32.5 مگاپیکسلی

نقاط ضعف

  • نداشتن منظره‌یاب داخلی
  • لنزهای EF-M هنوز هم خیلی محدود هستند

در گذشته دوربین‌های سری EOS M مثل فرزند ناخواسته‌ی خانواده کانن بودند و کسی آن‌ها را دوست نداشت. اما خوشبختانه با عرضه‌ی EOS M6 II می‌توان گفت که این کمپانی به صورت جدی به خط تولید دوربین‌های بدون آینه سری APS-C توجه کرده است. در M6 Mark II از یک سنسور قدرتمند 32.5 مگاپیکسلی APS-C استفاده شده است که می‌تواند به صورت پیاپی با سرعت 14 فریم بر ثانیه یا حداکثر 30 فریم بر ثانیه در فرمت Raw عکاسی کند. علاوه بر این ما توانایی فیلمبرداری 4K کراپ نشده، ماکزیمم ایزو قابل افزایش 51200 و یک صفحه نمایش چرخان با رزولوشن بالا را هم داریم. کانن قبلا تلاش می‌کرد به مردم بگوید که دوربین‌های سری EOS-M گزینه خوبی برای استفاده به عنوان دوربین دوم هستند اما می‌توانید از M6 Mark II حتی به عنوان دوربین اولیه نیز استفاده کنید و تنها چیزی که مانع این موضوع می‌شود تعداد محدود لنزهای سری M است.

 کانن EOS RP

نقاط قوت

  • وزن، ابعاد و قیمت کم
  • صفحه نمایش کاملا متحرک

نقاط ضعف

  • کراپ 6x و عدم پشتیبانی از اتوفوکوس Dual Pixel در فیلمبرداری 4K
  • عمر باتری ضعیف

کانن EOS RP دومین دوربین بدون آینه فول فریم کانن است. این دوربین از اولین دوربین فول فریم بدون آینه این کمپانی یعنی EOS R سبک‌تر، کوچک‌تر و خیلی ارزان‌تر است. این دوربین به شکلی طراحی شده است که یک نقطه شروع ارزان و کوچک برای ورود به دنیای دوربین‌های بدون آینه فول فریم کانن باشد و همانطور که می‌توان دید، کانن در این زمینه موفق بوده است. ابعاد کوچک این لنز ممکن است برخی اوقات باعث شود تعادل آن با لنزهای بزرگ به هم بخورد و فیلمبرداری 4K آن نیز با برخی نقص‌ها روبرو است. برای مثال کادر تصویر کراپ شده است و شما نمی‌توانید از سیستم اتوفوکوس سریع Dual Pixel CMOS کانن استفاده کنید مگر اینکه رزولوشن را به Full HD کاهش دهید. در سمت مقابل تصاویر ثبت شده توسط این دوربین واضح و شفاف هستند، صفحه نمایش چند جهته‌ی این دوربین هم برای عکاسی و هم فیلمبرداری به شما کمک می‌کند و استفاده از آداپتور لنز EF بدین معنی است که شما می‌توانید از لنزهای DSLR فعلی کانن در کنار لنزهای در حال گسترشRF استفاده کنید. با وجود این قابلیت‌ها می‌توان کانن EOS RP را بهترین دوربین کانن برای افراد علاقه‌مند به عکاسی دانست.

 کانن EOS R

بهترین دوربین کانن

نقاط قوت

  • عملکرد خوب در نور کم
  • اتوفوکوس Dual Pixel

نقاط ضعف

  • نداشتن لرزشگیر داخلی
  • اسلات کارت حافظه تکی

دوربین عکاسی کانن EOS R ترکیبی از قابلیت‌های مختلف است. ما این دوربین را با رزولوشن بالا، قابلیت‌های مختلف، کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب آن می‌شناسیم و به همین خاطر این دوربین جایگاه خاص خودش را هم در دنیای دوربین‌های عکاسی دارد. روی کاغذ این دوربین تقریبا شبیه به نسخه‌ی بدون آینه‌ی EOS 5D IV است که کمی بالاتر در مورد آن حرف زدیم اما چند تفاوت خیلی مهم وجود دارد که لازم است در مورد آن‌ها صحبت کنیم. اول از همه این دوربین یک سیستم اتوفوکوس خیلی قوی با 5655 نقطه‌ی فوکوس دارد و مانت لنز جدید آن نیز به ما این وعده را می‌دهد که قرار است لنزهای جدیدتری برای آن عرضه شود. اما چیزی که بیش از همه ما را شگفت‌زده کرد این بود که کانن آداپتورهایی برای این مانت جدید ساخته است که امکان استفاده از لنزهای سری EF و EF-S را به شما می‌دهند و به همین خاطر اضافه کردن EOS R به یک سیستم قدیمی کانن خیلی ساده است.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد